Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draudikai mažina prisiimamą riziką

Kai kurios prekinio kredito draudimo paslaugą teikiančios įmonės dėl Rusijos pritaikytų ribojimų jau mažina eksportuotojams suteiktus limitus, rašo „Verslo žinios“.
Karjera
Karjera / 123rf nuotr.
Temos: 2 Rusija Draudimas

„Tai paveiks tiek Rusijos įmones, tiek į Rusiją eksportuojančias Europos Sąjungos įmones, kurios turėjo persiorientuoti į kitas rinkas, ir tai gali turėti įtakos jų mokumui. Jau dabar priimame sprendimus mažinti kredito draudimo limitus Europos Sąjungos įmonėms, kurių dauguma eksporto buvo į Rusiją ir susijusi su žemės ūkio produktais“, – sakė „Coface“ komercijos direktorius Lietuvai Mantvydas Štareika. Pasak jo, kredito draudimo įkainiai kol kas nesikeičia.

Pasak draudikų, kol kas dar sunku vienareikšmiškai vertinti padėtį, reali šių Rusijos ribojimų įtaka bus matoma po maždaug kelių mėnesių, nes atidedami mokėjimai, dažniausiai 60-90 dienų, ir turi praeiti dar laiko, kol bendrovė gaus pranešimus apie uždelstas skolas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius