Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ergolain group“ pernai didino rinkos dalį, sulaukė užsakymų iš Rusijos, Europos ir JAV

Baldus projektuojanti ir gaminanti bendrovė „Ergolain group“ pernai padidino rinkos dalį ir sulaukė užsakymų ne tik iš Lietuvos ar Latvijos, bet ir iš Rusijos, Europos, JAV.
15-ąjį kartą rengiamoje „Litexpo“ parodoje „Baldai 2009“ lankytojams pristatomos naujienas baldų pramonėje.
Baldų pramonė / A.Brazaičio nuotr.

„Verslo žinios“ trečiadienį rašo, jog „Ergolain group“ teko įrengti ne tik SEB ar „Barclays“ bankų patalpas Vilniuje, bet ir „Rietumu banka“ padalinius nuo Paryžiaus iki Novosibirsko, Rusijos „Alfa“ padalinius Ukrainoje ir Rusijoje, juvelyrines parduotuves „Komplott“ Vokietijoje, Liuksemburge, Danijoje ir JAV.

„Per praėjusius metus maždaug penktadaliu kilstelėjome apyvartą, išplėtėme pirkėjų geografiją ir turėjom įdomių projektų“, – teigė „Ergolain group“ direktorius Romualdas Bėkšta.

Pasak vadovo, apyvartos augimą lėmė palankios ankstesnių užsakovų rekomendacijos, užsienyje dirbantys įmonės atstovai, geri ryšiai su architektais ir siūlomas visas paslaugų kompleksas – pradedant konsultavimu, projektavimu, gamyba ir baigiant garantine ir vėlesne priežiūra.

Bendrovės pardavimo pajamas pernai padidino nuo 24 iki 30 mln. litų, tačiau apie šių metų prognozes kalba itin atsargiai.

„Pasaulis ant recesijos slenksčio, todėl labai sudėtinga pasakyti, kas bus po trijų ar šešių mėnesių. Kol kas darbo turim pakankamai, bet iki šių metų pabaigos sutartimis nesame aprūpinti“, – sakė vadovas.

Praėjusius metus pelningai dirbusi įmonė planuoja, kad pelningai turėtų baigti ir šiuos metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius