Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ES pirmininkavimo dovanoms – viešasis pirkimas

Užsienio reikalų ministerija netrukus skelbs viešąjį pirkimą Europos Sąjungos pirmininkavimui skirtoms dovanoms, tačiau kūrėjai baiminasi, ar patrauklios idėjos nenusvers mažesnė kaina.
Šengeno siena
ES vėliava / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo praėjusios savaitės verslas gali susipažinti su dovanų koncepcijų sukūrimo ir dovanų gamybos paslaugų pirkimo techninės specifikacijos projektu, pagal kurį pasiūlymų laukiama 4 kategorijose: dovanos aukščiausio rango pareigūnams, dovanos delegacijų nariams, kaklaraiščiai ir šalikėliai bei kanceliarinės prekės, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

Lietuvos žaislų ir suvenyrų asociacijos vadovas Aldas Kikutis sako, kad viešasis pirkimas labiausiai domina tradicinių suvenyrų gamintojus ir tekstilininkus. Pastaruosius todėl, kad prekių sąraše yra ir aprangos dalykų – kaklaraiščių bei šalikėlių.

Įmonės „Contraforma“ vadovas Nauris Kalinauskas prognozuoja, kad idėjų turintys žmonės viešuosiuose pirkimuose vargu ar dalyvaus. „Pavieniai dizaineriai viešuosiuose pirkimuose tikrai nesivaržys. Ką ten pavieniai -mūsų įmonė „Contraforma“ yra bandžiusi dalyvauti viešajame pirkime, bet nusivylė, nes esminis kriterijus buvo kaina“, – tikina jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius