-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filialą Lietuvoje turinčiam Latvijos bankui ieškomas investuotojas

AS „Meridian Trade Bank“ ir įmonių grupė nesilaikė bendrų kapitalo pakankamumo reikalavimo 2017 m., rodo neaudituota banko ataskaita, rašo Latvijos dienraštis „Dienas bizness“. Bankas taip pat turi filialą ir Lietuvoje bei aptarnauja ir Lietuvos klientus. Audituota metinė ataskaita kol kas nepasiekiama.
Meridian Trade bank
Meridian Trade bank
Temos: 2 Latvija Bankas

Kaip informavo banko vadovybė, praėjusių metų pabaigoje kapitalo pakankamumo rodiklis tapo jautresnis. „Dienas bizness“ rašo, kad egzistuoja nežinomybė, susijusi su banko gebėjimu tęsti veiklą ateityje.

Banko vadovybė taip pat nurodė, kad nuolatos stebi situaciją dėl kapitalo pakankamumo ir jau ėmėsi priemonių, kurios sustiprintų kapitalą. Klientams jau yra pakeisti paslaugų tarifai, sumažinta administracija, uždarytos atstovybės užsienyje. Bankas skelbia plečiantis elektroninių paslaugų ir banko kortelių pasiūlą. Bankas taip pat žada naują verslo modelį.

Bankas planuoja pelną skirti kapitalo stiprinimui, taip pat priimtas sprendimas pasiūlyti naujam strateginiam investuotojui nuo 51 iki 100 proc. akcijų. Derybos su potencialiu investuotoju jau prasidėjo, skelbia bankas.

Naujas verslo modelis susijęs su Latvijos ir Lietuvos klientų aptarnavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius