-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo sirgaliai plūsta į barus, tačiau juose išleidžia nedaug

Prasidėjus Pasaulio futbolo čempionatui, Vilniaus centre įsikūrę barai jaučia pagyvėjimą, nors didelio pelno nesitiki.
Futbolo sirgaliai bare
Futbolo sirgaliai bare / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Pasaulio futbolo rungtynes rodo nemažai Vilniaus barų. Jų savininkų teigimu, baruose vietą didelei grupei žmonių rasti sunku. „Piano man“ baro vadovas Saulius Galdikas sako, kad klientų per rungtynes netrūksta.

„Negali sakyti, kad dėl to yra ryškiai daugiau žmonių, galbūt ryškiai daugiau tų, kurie ateina specialiai futbolui. Žmonės ateina pasipuošę: su marškinėliais, su vėliavomis. Aišku, futbolas traukia“, – sakė jis.

Vis dėlto didelio pelno barų vadovai nesitiki. Rungtynių metu maistas ir gėrimai nėra graibstomi. Baro „Juoda raudona“ direktoriaus Mariaus Mateliūno teigimu, kaip visada klientai pinigines atveria pagal galimybes. 

Džiugu, kad vystomės ir atsiplėšėme nuo sovietmečio. Tuo metu žmonės žiūrėdavo varžybas virtuvėje su kaimynais, o dabar eina į miestą, organizuojasi, bendrauja su kolegomis, draugais. Manau, kad tai ir yra barų paskirtis – kultūringas laisvalaikio praleidimas. Futbolas tam tikrai labai padeda, – sakė A.Žydelis.

„Žmogus, jei jis neturi pinigų, jis varžybas žiūri su vienu alaus bokalu. Kuris gali sau leisti daugiau, išgeria ir 5 bokalus“, – sakė jis.

Barų „Artistai“ ir „Bix“ direktorius Audrius Žydelis pasakoja, kad vidutiniškai rungtynes stebintis klientas išleidžia apie 20 Lt.

„Džiugu, kad vystomės ir atsiplėšėme nuo sovietmečio. Tuo metu žmonės žiūrėdavo varžybas virtuvėje su kaimynais, o dabar eina į miestą, organizuojasi, bendrauja su kolegomis, draugais. Manau, kad tai ir yra barų paskirtis – kultūringas laisvalaikio praleidimas. Futbolas tam tikrai labai padeda“, – sakė A.Žydelis.

Barų vadovų teigimu, futbolo transliacijos vasaros metu kompensuoja iš Vilniaus išvykusių klientų nebuvimą, tačiau koją šiuo metu kiša šalti orai, tad apytuštės lieka lauko terasos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius