-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stringa „Revolut“ sistema, nes lietuviai puolė prekiauti kriptovaliutomis

Revoliuciją mokėjimų sistemoje žadėjusi „Revolut“ ketvirtadienį pykdo kai kuriuos klientus. Jie skundžiasi negalintys pervesti pinigų, klientai negali net atsidaryti programėlių savo telefonuose.
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas / „Revolut“ nuotr.

Ketvirtadienį „Revolut“ klientams pasiūlė galimybę pirkti ir keisti 3 kriptovaliutas. Skelbiama, kad vartotojai gali iš bet kurios 25 programėlėje esančių valiutų pirkti ir keistis tarpusavyje 3 kriptovaliutas – bitkoiną, laitkoiną ir eterį.

Vartotojų susidomėjimas buvo didesnis nei tikėtasi, ketvirtadienio vakarą teigė „Revolut“ Baltijos regiono vadovas Andrius Bičeika.

„Labai didelė, didesnė nei tikėtasi, paklausa, dėl to atsirado laikini ne visus vartotojus liečiantys sutrikimai. Komanda dirba, viskas bus sutvarkyta kuo galima greičiau. Jokios grėsmės vartotojų pinigams ir saugumui nekyla“, – 15min teigė Andrius Bičeika, „Revolut“ Baltijos regiono vadovas.

Ketvirtadienį išplatintame pranešime teigta, kad kriptovaliutų įdiegimas jau ilgą laiką buvo pagrindinis klientų prašymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius