-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gariūnų prekiautojai priešinasi perkėlimui

Vilniaus Gariūnų prekiautojai priešinasi perkėlimui į naujas patalpas. Juos baugina painios naujos sutartys, tūkstantinis užstatas ir brangesnė nuoma. Turgaus savininkai tikina, kad nepatenkintųjų yra tik saujelė, tačiau platesnių komentarų dėl naujo pastato nepateikia.
Turgavietėje tvyro niūrios nuotaikos.
Turgavietėje tvyro niūrios nuotaikos. / Irmanto Gelūno nuotr./15min.lt

Prekybininkai piktinasi, kad dėl darbo naujose patalpose nevyksta jokios civilizuotos derybos, viskas daroma kone jėga. Prekiautojai pirmadienį piketavo prie prezidentūros, rašo „Verslo žinios“.

„Mes buvome gavę įspėjimus, kad teks persikelti. Dalis žmonių rezervavo patalpas. Tačiau senųjų sutarčių niekas nenutraukė, teoriškai jos galioja ir prekyba galėtų vykti ir senuose metaliniuose kioskuose. Tačiau prekiautojai įspėti, kad jei nepersikels iki lapkričio 16 dienos, senosiose darbo vietose bus išjungta elektra“, – teigė prekiautojų atstovė Irina Antulienė.

Pasak I.Antulienės, prekiautojams kol kas nepranešta, kiek kainuos nuoma. Tačiau visi informuoti apie būtiną 10 tūkst. litų depozitą nemokumo atveju. Neoficialiai teigiama, kad už prekybos vietos nuomą naujajame statinyje per mėnesį reikės mokėti 1,3–1,5 tūkst. litų. Esą tai kone trigubai didesnis mokestis už metalinio kiosko nuomą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius