-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Herkaus galerija“ pakeitė valdytoją

Didžiausias Klaipėdos mados ir grožio centras „Herkaus galerija“ atsisakė turto valdymo įmonės „Newsec Property management” (buvęs „Resolution Property management“) paslaugų.
Temos: 1 Prekybos centras

„Netenkino nei valdymo kokybė, nei nuomininkų pritraukimo rezultatai“, – permainų priežastis įvardijo „Herkaus galerijos“ savininkės UAB „Talesta“ direktorė  Aistė Valiūtė.  Pasak jos,  mados ir grožio centro valdymą perėmė techninės priežiūros specialistų grupė „SV2“.

„Bendrai su naujais valdytojais parengėme mados ir grožio centro koncepciją, kurios dėka per mažiau nei mėnesį pavyko pritraukti eilę naujų nuomininkų – netrukus mūsų prekybos centre duris atvers garsios Lietuvos dizainerės drabužių parduotuvė, derinamos sąlygos su  pasaulinio garso džinsų prekės ženklo atstovais,  apatinio trikotažo prekybos tinklo savininkais. Planuojama, kad “Herkaus galerijoje” artimiausiu metu įsikurs lietuviškų patiekalų restoranas, sušių baras, medicinos paslaugų centras bei biliardo klubas“, – sako UAB „Talesta“ direktorė Aistė Valiūtė.

Sausio mėnesio „Herkaus galerijos“ lankomumas išaugo daugiau nei 30 proc. ir sudarė daugiau nei 150 000 žmonių. 

„Svarbu, kad mūsų prekybos centre lankosi tiksliniai pirkėjai, o ne pramogų ieškotojai. Tai puikiai įrodo praėjusiais metais „Herkaus galerijoje“ atsidariusios parduotuvės „United colors of Benetton“ parduotuvės rezultatai. Persikėlus iš Klaipėdos prekybos ir pramogų sostinės į mūsų mados bei grožio centrą apyvarta išaugo daugiau nei du kartus“, – sako A.Valiūtė. 

Pasak jos, puikius rezultatus demonstruoja „Baltman“ ir „Monton“ parduotuvės bei Herkaus sporto klubas. „Teiginiai, kad prekyba Klaipėdos senamiestyje ir centre yra apmirusi yra didžiųjų prekybos centrų sukurtas mitas. Iš tikrųjų mūsų mados ir grožio centrą galima lengvai pasiekti iš bet kurios Klaipėdos vietos ir tai yra didžiulis privalumas. Be to, miesto centre dirba labia daug įmonių, valstybės įstaigų. Tai užtikrina stabilų mokių pirkėjų srautą“, – teigia „Herkaus galerijos“ vadovė.
Mados ir grožio centro „Herkaus galerija” prekybinis plotas  daugiau nei 4 tūkst. kv. m. Pirmuosius du aukštus užima drabužių, galanterijos parduotuvės. 

Trečiajame aukšte veika grožio salonai bei sporto klubas, o ketvirtajame įsikūrė biurai. Prekybos centre taip pat įrengta ir 50-ies vietų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė.

Mados ir grožio centro „Herkaus galerija“ interjero autorius – garsus Vilniaus architektas Artūras Imbrasas. Šis centras skirtas išskirtinių prekių mėgėjams bei aukštesnes pajamas gaunantiems klientams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius