Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hollister“ atidarys finansinių paslaugų centrą Kaune

 Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje veikianti JAV medicinos produktų gamintojos „Hollister Incorporated“ pavasarį žada atidaryti finansinių paslaugų centrą Kaune.
„Hollister“ gamykla
„Hollister“ gamykla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sprendimą steigti bendrųjų paslaugų centrą Lietuvoje lėmė palanki verslo aplinka ir talentų nestokojanti darbo rinka, pranešė bendrovė.

„Įmonė į Lietuvą atėjo su ilgalaikiais tikslais, todėl tikimės ir planuojame, kad tokio centro steigimas padės juos įgyvendinti ir paskatins tolimesnį augimą. Žinoma, tai yra papildoma atsakomybė mums, nes atidaromas kompetencijų centras turės padidinti „Hollister“ veiklos organizavimo efektyvumą pasauliniu mastu“, – pranešime sakė „Hollister Lietuvos“ vadovas Saulius Bitinas.

Naujasis centras daugiausiai teiks apskaitos paslaugas Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Belgijoje, Prancūzijoje ir Nyderlanduose veikiantiems bendrovės padaliniams.

„Hollister Lietuva“ darbui naujajame kompetencijų centre kol kas ieško iki 15 finansų ir apskaitos specialistų. Daugiausiai įmonė žvalgosi buhalterių, buhalterinės apskaitos vadovų ir  kitų finansų srities specialistų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius