-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvos pajūrį vilioti latvių naujienlaiškiais neketinama

Nors latviai jau ne pirmus metus Lietuvoje aktyviai reklamuoja savo šalį spausdindami turizmo laikraščius lietuvių kalba apie, pavyzdžiui, Liepoją ar Venstpilį, mūsų šalies turizmo srities specialistai analogiškai reklamuoti Klaipėdos, Palangos ar Nidos neketina.
Palanga sulaukė vasarotojų antplūdžio
Palanga / J. Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Galbūt išties būtų efektyvu, jei apie Lietuvos pajūrio kurortus informuojantis naujienlaiškis keliautų į kaimyninių šalių pašto dėžutes ir padėtų mūsų miestams pritraukti kuo daugiau keliautojų, tačiau bent kol kas Lietuvos turizmo ir informacijos centrai dominančią informaciją suteikia tik keliautojams atvykus, penktadienį rašo „Vakarų ekspresas“.

Apie vykstančias ekskursijas bei šventes Lietuvoje turistai turi galimybę sužinoti internete, kur informacija pateikiama keliomis užsienio kalbomis.

Viešosios įstaigos Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadybininkė Jurgita Neniškienė mano, jog turizmo laikraštis nesulauktų reikiamos paklausos. Tuo tarpu laikinai einanti direktorės pareigas Nidos kultūros ir turizmo informacijos centre „Agila“ Neringa Gecevičiūtė teigė, jog naujienlaiškiai planuojami rengti ateityje.

Anot Palangos miesto turizmo informacijos centro direktorės Allos Valužienės, turizmo naujienlaiškiai dienos šviesos neišvysta dėl finansinių problemų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius