-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pajūrį plūstelėjo rusų turistai

Kovo mėnesio prognozės, kad dėl konflikto Ukrainoje Lietuvoje sumažės rusų turistų, absoliučiai nepasitvirtino – pajūryje akivaizdžiai padaugėjo turistų iš Rusijos.
J.Basanavičiaus gatvės praeiviai
Palanga / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Kaliningradiečiai kaip važiavo pas mus, taip ir važiuoja. Tačiau mūsų turistiniame žemėlapyje atsiranda vis naujų regionų. Matyt, tai susiję su pasikeitusia vizų išdavimo tvarka, kai dabar vizas galima gauti ne tik Maskvoje, bet ir kituose Rusijos miestuose“, – „Lietuvos žinioms“ teigė Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro (KTIC) „Agila“ direktorė Neringa Gecevičiūtė.

Pasak jos, rusai ėmė važiuoti iš visiškai naujų regionų: Smolensko, Uralo, padaugėjo jų ir iš Sankt Peterburgo. „Tai, manau, susiję su užsidariusiu langu į kurortinį Krymą. Todėl rusai atsigręžė į svetingą mūsų pajūrį“, – dienraščiui sakė „Agila“ vadovė.

Laikinai Palangos turizmo informacijos centro vadovės pareigas einanti Egidija Smilingienė tikino, kad kaip tik šiuo metu kurorte vieši turizmo agentūrų vadovų, vadybininkų delegacijos iš Maskvos, Smolensko, Sankt Peterburgo, Kaliningrado, Minsko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius