-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įmonių grupė „Alita“ Rusijoje rado naujų pirkėjų

Maskvoje vykstančioje parodoje „Prodexpo 2011“ dalyvaujanti įmonių grupė „Alita“ labai netrukus pradės tiekti į Maskvą naują produktą – gazuotą degtinę.
„Alitos“ produkcija
„Alitos“ produkcija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jau pasirašėme sutartį su stambiu Rusijos importuotoju. Belieka surasti gerų platintojų, kurie pardavinės mūsų produkciją įvairiuose regionuose“,– „Lietuvos rytui“ sakė „Alitos“ pardavimų vadybininkas Mantas Krugelis.

Anot dienraščio, „Alitai“ Rusijoje gali pasisekti, nes šalyje nuo seno įprasta degtinę maišyti su šampanu ir vadinti šį kokteilį „Baltoji meška“.

Anot dienraščio, „Alitai“ Rusijoje gali pasisekti, nes šalyje nuo seno įprasta degtinę maišyti su šampanu ir vadinti šį kokteilį „Baltoji meška“.

Bendrovė „Pieno žvaigždės“ Rusijoje 15 metų platina savo produktus su prekės ženklu „Svalia“. Įmonės komercijos direktorius Eugenijus Budreika planuoja, kad šįmet pardavimas Rusijoje išaugs ne mažiau kaip 10 proc, nors už kiekvieną įvežtą produkcijos kilogramą bendrovė moka apie eurą muito ir kitų mokesčių.

Mėsos perdirbimo bendrovė „Biovela Group“ į parodą Maskvoje atvyko tik antrą kartą ir pirmą dieną sėdo prie derybų stalo su Maskvos, Sankt Peterburgo ir Jekaterinburgo atstovais.

„Anksčiau į Rusiją tiekėme tik šviežią mėsą, o dabar norime pardavinėti gatavą produkciją –vytintą mėsą, įvairias dešras. Mes sėkmingai jas parduodame Europoje, todėl tikimės rasti pirkėjų ir Rusijoje. Viliamės kas mėnesį tiekti ne mažiau kaip vilkiką produkcijos – apie 20 tonų. Toks pasiūlymas būtų įdomus ir dideliems prekybos tinklams“, – sakė „Biovela Group“ generalinis direktorius Virginijus Kantauskas.

Alaus gamybos bendrovė „Švyturys–Utenos alus“ įsitvirtino Rusijos rinkoje ir spartina apsukas. Per 2010 metus eksportas į šią šalį išaugo daugiau nei 5 proc, palyginti su 2009–aisiais, o į „mažąją Rusiją“ – Kaliningrado sritį – maždaug trečdaliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius