Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Imperial Brands“ nusiteikęs optimistiškai, nepaisant naujų JK sprendimų dėl rūkymo

Jungtinės Karalystės tabako milžinė „Imperial Brands“ ketvirtadienį paskelbė optimistinę perspektyvą ir masinį akcijų išpirkimą, praėjus dienai po to, kai šalies vyriausybė pranešė, kad planuoja aktyviau kovotu su rūkymu.
AFP-Scanpix nuotr.
AFP-Scanpix nuotr.

„Winston“, „West“, „Davidoff“, „Gauloises“, JPS , „Fine“ prekės ženklų cigaretes, taip pat kaitinamojo tabako ir garinimo produkciją gaminantis koncernas pareiškė, jog padidinęs kainas tikisi toliau auginti pajamas ir pelną.

„Imperial Brands“ iki 1,1 mlrd. svarų sterlingų padidino savo akcijų išpirkimo per šiuos savo finansinius metus, prasidėjusius spalį, apimtis – jos bus dešimtadalius didesnės nei praėjusiais finansiniais metais. Iš viso akcininkams dividendais ir akcijų išpirkimu per šiuos metus planuojama išmokėti 2,4 mlrd. svarų.

„Stipri tabako kainodara skatina... pajamų ir suderinto veiklos pelno augimą“, – teigiama pranešime.

Koncernas tikisi solidesnių dalių pagrindinėse rinkose Australijoje, Ispanijoje ir JAV, taip kompensuodamas mažėjimą JK ir Vokietijoje.

JK premjeras Rishis Sunakas (Rišis) Sunakas pažadėjo imtis papildomų priemonių, kurios galiausiai galėtų uždrausti legalią prekybą cigaretėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius