-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Invalda LT“ ieško lėšų naujoms investicijų įmonėms

Persitvarkanti viena didžiausių Lietuvoje investicijų bendrovių „Invalda LT“ieško finansinių investuotojų naujoms investicijų įmonėms.
„Invalda“ prezidentas Darius Šulnis.
„Invalda“ prezidentas Darius Šulnis. / Gedimino Savickio nuotr./BFL

„Dėl lėšų pritraukimo kalbėsimės ir su visais regione veikiančiais ar galinčiais veikti rinkos dalyviais, tačiau dabar jų sąrašo ir investicijų apimčių negalime atskleisti“, – portalui eversus.lt sakė „Invalda LT“prezidentas Darius Šulnis.

Šiais metais bendrovė „Invalda LT“planuoja įsteigti ir gauti valdymo įmonės licenciją. Taip pat numatoma nuo „Invaldos LT“ atskirti 3-4 vienarūšį turtą valdančias įmones ir joms gauti uždaro tipo investicinių bendrovių licencijas.

Šis strateginis „Invaldos LT“ verslo pertvarkymas pagal turto valdymo modelį yra gana panašus į planuotą dar 2008 metais.

Bendrovė numato, kad pirmosios investicinės bendrovės galėtų veikti žemės ūkio paskirties žemės, nekilnojamojo turto bei informacijos technologijų (IT) sektoriuose.

Pasak eversus.lt, Švedijos investicijų bendrovei „East Capital“ Baltijos šalių regionas ir toliau išlieka prioritetu. Jos bendrasavininkis Aivaras Abromavičius sakė, kad jie investicijas planuoja į komercinį nekilnojamąjį turtą, taip pat investuos ir į skirtingus sektorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius