Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 13

„Investuoti paprasta“: Rena ir Jekaterina skaičiuoja grąžą – kuri investavimo strategija uždirbo daugiau?

Dvi investuotojos Jekaterina Govina ir Rena Saribekian metė iššūkį ir projekte „Investuoti paprasta“ devynis mėnesius beveik kas mėnesį skyrė po maždaug 100 eurų sumą investavimui. Šiuos pinigus jos investavo vadovaudamosi skirtingomis strategijomis – pasyvia ir aktyvia. Dabar investuotojos suskaičiavo grąžą ir atskleidžia, kuri iš šių strategijų pasiteisino labiau.
Jekaterina ir Rena
Jekaterina ir Rena / 15min

Rena laikėsi pasyvios investavimo strategijos, kuri labiausiai tinkama vidutiniam žmogui, nenorinčiam skirti daug laiko gilinimuisi apie atskiras finansines priemones ir tarpininkus. Jos tikslas buvo vidutiniškai uždirbti 10 proc. metinę grąžą.

Tuo tarpu Jekaterina investavo aktyviai – skyrė daugiau laiko analizei, domėjimuisi apie atskiras įmones. Jos tikslas buvo vidutiniškai uždirbti 15 proc. metinę grąžą.

Tad laikas suskaičiuoti rezultatus – kaip sekėsi abiem investuotojoms ir kiek jos uždirbo? Be to, kuri strategija pasiteisino labiau – pasyvioji ar aktyvioji?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius