Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 08 07

„Investuoti paprasta“: penktoji Renos investicija – į dirbtinį intelektą

Vidutiniškai 10 proc. metinę grąžą besitikinti uždirbti investuotoja Rena Saribekian penktąją 100 eurų investiciją skirs fondui, susijusiam su dirbtiniu intelektu (DI). Pasak jos, investavimas į atskiras robotikos ir DI įmones atrodo labai patraukliai, tačiau ši rinka dar labai jauna, sparčiai tobulėjanti technologiškai ir jos dar nepalietė reguliavimo pokyčiai.
1920x1080  rena
1920x1080 rena

Straipsnių cikle „Investuoti paprasta“ dvi investuotojos – Jekaterina Govina ir Rena Saribekian – kas mėnesį skiria po 100 eurų vadovaudamosi skirtingomis strategijomis.

Jekaterinos sprendimas yra aktyvi investavimo strategija turint tikslą vidutiniškai uždirbti 15 proc. metinę grąžą. Tuo tarpu Rena pasirinko pasyvią investavimo strategiją turėdama tikslą vidutiniškai uždirbti 10 proc. metinę grąžą.

Daugiau apie projektą skaitykite čia: Naujas projektas 15min portale – „Investuoti paprasta su Jekaterina ir Rena“.

Rena šį mėnesį skiria jau penktąją investiciją ir atskleidžia, kaip sekėsi ankstesnėms.

Rena: kaip nepraleisti progos?

Finansų rinkoms visada žiūrint į priekį, vienas sektorius sužadino tiek investuotojų, tiek technologijų entuziastų vaizduotę: robotika ir dirbtinis intelektas (DI). Visi kalba apie „Chat GPT“, svarsto, kada dirbtinis intelektas išstums mus iš darbo vietų ir ko galima tikėtis ateityje.

Visgi, investuotojai vis dažniau susimąsto, kaip nepraleisti dar vienos galimybės investuoti į itin aukštą augimo potencialą turinčią rinką, kaip kad buvo su kriptovaliutomis ar „Tesla“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius