Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Kauno oro uosto – naujas „Ryanair“ maršrutas į Eindhoveną

Aviakompanija „Ryanair“ skelbia naują maršrutą iš Kauno į Eindhoveną. Skrydžiai iš Kauno į Eindhoveną bus vykdomi du kartus per savaitę, pirmadieniais ir penktadieniais, nuo 2011 m. spalio 31 d. Tai bus pirmasis aviakompanijos „Ryanair“ maršrutas iš Lietuvos į Olandiją.
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas
„Ryanair“ kompanijos lėktuvas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Ryanair“ išplatintame pranešime teigiama, jog Eindhovenas yra puikus miestas praleisti savaitgalį. Tai vienas iš didžiausių Nyderlandų miestų. Pranešime taip pat priduriama, jog tiesiog būtina apsilankyti „Van Abbe“ muziejuje ir savo akimis pamatyti P.Picasso ir M.Chagallo darbus.

„Aviakompanija „Ryanair“ džiaugiasi pristatydama naują kryptį iš Kauno į Eindhoveną. Skrydžiai šiuo maršrutu bus pradėti vykdyti nuo šių metų spalio 31 d. ir Lietuvos keliautojams tai bus puiki proga pamatyti nuostabaus grožio Nyderlandus. Bilietų kainos naujam maršrutui prasideda nuo 66 Lt į vieną pusę, įskaitant mokesčius. Bilietai už šią kainą bus išgraibstyti labai greitai, todėl paskubėkite įsigyti bilietus sau ir draugui mūsų tinklalapyje jau nuo rytojaus“, – trečiadienį išplatintame pranešime cituojama „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Katarzyna Gaborec.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius