-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš VMI nutekėjo duomenų – uždarytas Mano VMI puslapis

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) uždarė Mano VMI puslapį, paaiškėjus, kad kurį laiką galima buvo prieiti prie Mano VMI duomenų apie mokesčių mokėtoją su senais jau pasibaigusiais įgaliojimais, rašo vz.lt. 
Lietuvoje prasidėjo pajamų deklaravimas
Lietuvoje prasidėjo pajamų deklaravimas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„VMI visus įgaliojimus, kurių galiojimo laikas jau baigėsi, padarė galiojančiais, – vz.lt teigė Daiva Čibirienė, Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacijos (LBAA) prezidentė. – Prisijungusi prie Mano VMI mačiau asmenis, su kuriais jau seniai nutraukėme santykius.“

Tuo tarpu VMI ketvirtadienį išplatintame pranešime informavo, jog atlikus Mano VMI pakeitimus, sistema veikė nekorektiškai, suteikdama daliai įmonių atstovų prisijungimus prie mokesčių apskaitos kortelės.

Kol problema bus pašalinta, Mano VMI veikla yra sustabdyta.

VMI užregistravo informacijos saugumo incidentą ir apie jį informavo Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją. Incidento priežastys bus nustatytos atliekant išsamų tyrimą.

„Dėkojame įmonių atstovams, buhalteriams bei auditoriams, kurie apie pastebėtą incidentą pranešė VMI bei atsiprašo mokesčių mokėtojų už nesklandumus“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius