Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ispanijos premjeras Mariano Rajoy žada, kad šalies ūkis atsigaus jau po poros metų

Ispanijos premjeras Mariano Rajoy teigia, jog po dvejų metų šalyje prasidės ekonomikos augimas: „Blogiausia jau praeity, o mano komanda padarė viską, kad augimas prasidėtų jau po poros metų.“
Ispanijos premjeras Mariano Rajoy
Ispanijos premjeras Mariano Rajoy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premjeras

Tačiau premjeras pripažįsta, jog priimami sprendimai sunkiai suprantami visuomenei, skaudina žmones, tačiau yra neišvengiami, rašo 20minutos.es.

Paskutinis pasiekimas – pasiūlymas suteikti galimybę užsieniečiams Ispanijoje įsigyti gyvenamąjį būstą, kurio kaina – ne mažesnė nei 160 tūkst. eurų.

„Turime parduoti šiuos būstus“, – pabrėžia M.Rajoy. Jo teigimu, vyriausybė kol kas netarė paskutinio žodžio, tačiau, premjero nuomone, pasiūlymui turėtų būti pritarta.

„Ispanija turi stengtis, kad statybų sektorius žengtų į priekį, nes tai viena sričių, kurios suteikia darbo vietų žmonėms. Tai svarbus Ispanijos ekonomikos sektorius, tikiuosi, kad greitu metu jis atsigaus“, – tikina ministras pirmininkas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius