Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išpardavimai Italijoje: minios pusnuogių pirkėjų siaučia parduotuvėse

Šeštadienį visoje Italijoje prasidėjo žiemos išpardavimai. Gatvėse ir prekybos centruose pasirodė minios pirkėjų, praneša tvn24.pl. Romoje šalia vienos parduotuvės susidarė ilga pusnuogių italų eilė. Pirmieji 100 pirkėjų galėjo apsirengti nemokamai.
Pusnuogiai pirkėjai skuba apsipirkinėti Italijos parduotuvėse
Pusnuogiai pirkėjai skuba apsipirkinėti Italijos parduotuvėse / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didžiuosiuose Italijos miestuose – parduotuvių rajonų apgultis. Romoje šeštadienio rytą praeivius apstulbino jaunų italų minios, kurie eilėje prie populiarios ispaniškų drabužių parduotuvės stovėjo tik su apatiniais drabužiais. Pirmieji įėję į parduotuvę galėjo apsirengti nemokamai.

Panašią reklaminę akciją surengė ir parduotuvė Turine, kur pusnuogiai jaunuoliai stovėjo per naktį laukdami galimybės įeiti į saloną. Tokių laukiančiųjų čia buvo apie 200.

Florencijos prekybos centrai sulaukė tokio pirkėjų antplūdžio, kad buvo paralyžiuotas eismas šalia esančia viena svarbiausių šalies autostradų Neapolis-Milanas.

Išpardavimų datas nustato miestų valdžios. Tačiau žinomų vardų parduotuvėse nuolaidos pradedamos taikyti anksčiau, nei apie tai paskelbiama viešai. Iki to tik nuolatiniams klientams apie akcijas pranešama trumposiomis žinutėmis arba elektroniniu paštu.

Tačiau už tokį savivaliavimą gresia baudos. Skelbiama, kad Romos pareigūnai pastarosiomis dienomis baudomis iki 1800 eurų nubaudė kelių parduotuvių savininkus, kurie leido išpardavimus pradėti iki nurodytos dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius