Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinktas VšĮ „Investuok Lietuvoje“ vadovas

Š. m. sausio 8 d., ketvirtadienį, įvyko konkursas VšĮ „Investuok Lietuvoje“ direktoriaus pareigoms užimti. Konkursą laimėjo Mantas Katinas.
Verslininkas
Verslininkas / „Fotolia“ nuotr.

M. Katinas yra dirbęs bendrovėje „TEO LT“ Skaitmeninio verslo plėtros vadovu, taip pat šioje bendrovėje vadovavo Reklamos departamentui. 

Ūkio ministerijos organizuotame konkurse VšĮ „Investuok Lietuvoje“ direktoriaus pareigoms užimti dalyvavo 9 pretendentai, kurie atitiko pareigybės aprašyme nurodytus specialiuosius reikalavimus. Pretendentai į vadovo postą turėjo pateikti savo privalumų sąrašą, nurodydamas dalykines savybes ir įgūdžius bei savo, kaip įstaigos vadovo, veiklos programą.

Ūkio ministras kreipsis į Specialiųjų tyrimų tarnybą, kad būtų įvertintas konkursą laimėjusio asmens patikimumas. Gavus informaciją apie nepriekaištingą reputaciją, ūkio ministro įsakymu M. Katinas bus paskirtas į VšĮ „Investuok Lietuvoje“ direktoriaus pareigas.

VšĮ „Investuok Lietuvoje“ yra tiesioginių užsienio investicijų plėtros agentūra, pavaldi Ūkio ministerijai, kuri siekia didinti Lietuvos ekonomikos konkurencingumą, investicinį patrauklumą ir šalies žinomumą pasaulyje. Agentūra teikia informaciją ir konsultacijas užsienio bendrovėms, ieškančioms būdų optimizuoti veiklą, pasiekti naujas rinkas arba didinti užimamų rinkų dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius