Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įteikti tradiciniai Lietuvos verslo konfederacijos apdovanojimai

Lietuvos verslo konfederacija (LVK) trečiadienį kasmetinio Kongreso ir apdovanojimų ceremonijos metu įvertino 2022 m. verslo, politikos ir visuomenės atstovų nuopelnus verslo bendruomenei ir Lietuvai, rašoma LVK pranešime spaudai.
Apdovanojimai
Apdovanojimai / Organizatorių nuotr.

Balandžio 26 d. trečiadienį Lietuvos verslo konfederacija surengė kasmetinį Kongresą ir apdovanojimų ceremoniją, į kurią susirinko daugiau nei 100 verslo, visuomenės ir politikos bendruomenių atstovų. Renginyje įteikti tradiciniai apdovanojimai išskirtiniais nuopelnais verslo bendruomenei ir Lietuvai pasižymėjusiems visuomenės, verslo ir politikos atstovams.

Pagrindinis LVK apdovanojimas – „Partnerystės lyderis“ šiemet buvo įteiktas Ekonomikos ir inovacijų ministrei Aušrinei Armonaitei už politinę lyderystę priimant reikalingus sprendimus dėl pagalbos nuo energetinės krizės nukentėjusiam verslui, nuoseklias pastangas gerinti verslo ir investicinę aplinką Lietuvoje ir asmeninį indėlį plėtojant konstruktyvią verslo bendruomenės ir valstybės institucijų partnerystę.

Apdovanojimą „Atsakinga veikla“ pelnė Tiriamosios žurnalistikos centras „Siena“ – už svarų indėlį į Lietuvos tiriamosios žurnalistikos ir pilietinės visuomenės raidą, demonstruojamą nepakantumą nesąžiningam verslui ir korupcijai bei plataus atgarsio sulaukusių tyrimų apie tarptautinių sankcijų pažeidimo atvejus rengimą.

„Modernumo lyderiu“ šiemet išrinkta UAB „Bitė Lietuva“ už aktyvią skaitmeninių paslaugų pasiūlos plėtrą ir lyderystę diegiant 5G ryšio tinklą Lietuvoje.

Organizatorių nuotr./Apdovanojimai
Organizatorių nuotr./Apdovanojimai

„Verslo balso“ apdovanojimą už aktyvią švietėjišką veiklą, informuojant visuomenę aktualiausiais ekonominiais klausimais, ir dalinimąsi žiniomis pelnė „INVL Asset Management“ vyriausioji ekonomistė Indrė Genytė-Pikčienė.

Lietuvos verslo konfederacijos apdovanojimas „Bendrystė“ buvo įteiktas LVK Direkcijos vyriausioji projektų ir biuro vadovei Gintarei Boreikytei už ilgametį darbą LVK ir jos bendruomenės labui, nuoseklų kompetencijų augimą bei demonstruojamą išskirtinį atsakingumą ir pareigingumą.

Kongreso metu taip pat įteikti ir LVK „Garbės ženklai“, kurie suteikiami už garbingus nuopelnus verslui ir visuomenei. Šiais metais šie apdovanojimai įteikti:

Organizatorių nuotr./Apdovanojimai
Organizatorių nuotr./Apdovanojimai

Vadovų paieškos įmonės „Master Class Lietuva“ vadovei Laurai Duksaitei-Iškauskienei – už ilgametę ir aktyvią narystę Lietuvos verslo konfederacijoje, konstruktyvų darbą konfederacijos valdymo organuose bei indėlį į organizacijos veiklas.

Migracijos departamento direktorei Evelinai Gudzinskaitei – už atvirą dialogą su verslo bendruomene, modernių sprendimų Migracijos departamento procesuose diegimą bei asmeninį indėlį suvaldant

milžiniškus krūvius tekusius Migracijos departamentui dėl nelegalių migrantų krizės bei pabėgėlių priėmimo Lietuvoje dėl Rusijos karo Ukrainoje.

Jonavos rajono merui, Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentui Mindaugui Sinkevičiui – už ilgametį bendradarbiavimą su Lietuvos verslo bendruomene bei aktyvumą sprendžiant šalies savivaldai ir verslui aktualius klausimus.

„Oracle“ atstovui viešajam sektoriui Gyčiui Nemaniui – už ilgametę, nuosekliai aktyvią narystę, atstovaujant informacinių technologijų sektoriaus interesus bei formuojant LVK pasiūlymus informacinės visuomenės plėtrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius