-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungiasi parkavimo sprendimų bendrovės

​​​​​​​Automobilių stovėjimo paslaugas teikianti įmonė „UniPark“, priklausanti tarptautinei įmonių grupei „Modus Goup“, ir bendrovė „Parkdema“, kurią valdo investicijų valdymo bendrovės „Lords LB Asset Management“ fondas „Energy and Infrastructure SME Fund“, sudarė susijungimo sandorį.
Daugiaaukštė stovėjimo aikštelė
Daugiaaukštė stovėjimo aikštelė / Sxc.hu nuotr.

Įmonės Konkurencijos tarybai pateikė prašymą dėl galimybės susijungti. Gavusios reikiamus leidimus, bendrovės planuoja sandorį užbaigti per du mėnesius.

„Vienas pagrindinių „Modus Group“ įmonių grupės tikslų – nuosekliai augti ir daugiau dėmesio skirti aktyvioms investicijoms. Parkavimo verslui turime ambicingų augimo tikslų ne tik Lietuvos, bet ir užsienio rinkose, todėl vertiname veiklų sujungimo galimybę, kuri leistų sujungtai bendrovei tapti lyderiaujančia parkavimo įmone Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje, Lenkijoje“, – pranešime spaudai teigė Liudas Liutkevičius, „Modus Group“ valdybos pirmininkas.

Pasak jo, po susijungimo įsipareigojimai kiekvienam klientui ir darbuotojui išliktų nepakitę. Klientai ir toliau galėtų naudotis jiems įprastomis automobilių stovėjimo paslaugomis.

Tuo tarpu „Energy and Infrastructure Fund“ fondo valdytojas Aidas Ignatavičius pasakoja, kad šis plėtros etapas pratęsia praėjusių metų fondo sandorį dėl Lenkijos parkavimo operatoriaus „City Parking Group“ įsigijimo.

„Fondo valdomas parkavimo aikštelių tinklas yra vienas didžiausių Centrinėje Europoje. Siekiame toliau stiprinti savo pozicijas vienoje iš strateginių fondo investavimo krypčių. Susijungimas su „UniPark“ padės įsitvirtinti Baltijos šalyse ir atvers dar daugiau vystymosi galimybių visame regione“, – sakė A.Ignatavičius.

„City Parking Group“ teikia parkavimo paslaugas Lenkijoje. Bendrovė valdo daugiau kaip 90 parkavimo vietų, kuriose yra daugiau kaip 100 tūkst. automobilių statymo vietų.

Savo ruožtu „UniPark“ šiuo metu valdo 110 automobilių stovėjimo aikštelių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje bei Baltarusijoje, o bendras valdomų parkavimo vietų skaičius viršija 18 500.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius