Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kainų palyginimas Estijoje ir Vokietijoje: Vokietijoje pigesnis romas, cukrus ir šokoladas

Tinklalapis Tarbija24 palygino tų pačių prekių kainas Estijos prekybos tinkle „Prisma“ ir Vokietijos „Rewe“. Rasta ir tokių prekių, kurios Vokietijoje yra pigesnės nei Estijoje.
Šokoladas
Šokoladas / Fotolia nuotr.

Pavyzdžiui, Estijoje pigesnis alkoholis ir šokoladas. Parduotuvėje „Prisma“ Estijoje butelis 0,7 litro talpos romo „Bacardi“ kainuoja 20, 09 euro, o Vokietijoje – 12,19 euro.

Kitas pavyzdys – 100 gramų šokolado „Milka“ Estijoje kainavo brangiau netgi su nuolaida – 99 euro centai Estijoje prieš 89 euro centus Vokietijoje.

Vokietijoje šešiais euro centais pigiau kainuoja cukrus ir riebesnis pienas.

Vokietijoje pigesni ir kiti tinklalapio lyginami alkoholiniai gėrimai – penkiais eurais pigiau „Prismoje“ kainuoja „Baileys Irish Cream“(13, 49 Vokietijoje ir 18, 69 Estijoje), beveik šešiais eurais pigesnis romas „Captain Morgan“ (12, 19 euro Vokietijoje ir 17, 99 euro Estijoje).

Pigesnė ir dantų pasta „Sensodyne Classic“ (2,94 euro Vokietijoje ir 2,15 euro Estijoje), šampūnas „Head and Soulders Apple“ (3,59 euro Vokietijoje ir 5,59 euro Estijoje).

Tvnet.lv taip pat atkreipia dėmesį, kad panašius palyginimus po metų bus galima daryti ir Latvijoje, kada ši šalis įsives eurą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius