Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip dažnai skambinate savo artimiesiems?

Išnagrinėjus telefono skambučių statistiką aiškiai matyti, kad su keliais artimiausiais žmonėmis kalbame bemaž tiek pat laiko, kaip ir su visais kitais kartu sudėjus. O kartais ir daugiau.
Mobilusis ryšys
Mobilusis ryšys / „Tele2“ nuotr.

Mobiliojo ryšio operatoriai netruko įvertinti šių klientų įpročių ir siūlo įvairias paslaugas – nemokamus (ar mažesnio tarifo) skambučius tarp vienu vardu registruotų numerių, tarp kelių bet kam priklausančių numerių viename tinkle arba tiesiog visame tinkle.

Ir tai nėra tiesiog dar viena eilinė paslauga prie mokėjimo plano. Jei turite galimybę ją užsisakyti, realiai ji gali nulemti, kokiu mokėjimo planu jums verta toliau naudotis. Ir, atitinkamai, kokios bus mėnesio išlaidos už mobilųjį ryšį.

Pavyzdžiui, Jūs savo asmeniniu telefonu (darbo telefonu dažniausiai skambiname kitai „šeimai“ – kolegoms) kas mėnesį šnekate apie 500 minučių. Vadinasi, jei apie pusę šių pokalbių sudaro skambučiai artimiesiems, suaktyvinę paslaugą „Artimųjų ratas“ galite rinktis – kalbėti daug daugiau, arba pasirinkti kitą, mažesnį mokėjimo planą. Bet kuriuo atveju išlošimas – garantuotas.

Taigi savo artimiesiems, užsisakę tinkamą paslaugą, galėsite skambinti dar dažniau!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius