Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno oro uoste „Ryanair“ jau pervežė tris milijonus keleivių

Šį trečiadienį, rugpjūčio 17 d., aviakompanijos „Ryanair“ ir Kauno oro uosto atstovai sutiko ir pasveikino trys milijonąją „Ryanair“ keleivę, kuria tapo Dalė Urbonienė, iš Kauno oro uosto vykusi su šeima į Paryžių. Laimingoji keleivė buvo apdovanota nemokama kelione dviem asmenims su „Ryanair“ bet kuria kryptimi iš Kauno oro uosto.
Iš kairės: Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliūpas, 3 mln. keleivė Dalė Urbonienė, „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Katarzyna Gaborec
Iš kairės: Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliūpas, 3 mln. keleivė Dalė Urbonienė, „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Katarzyna Gaborec / Kauno oro uosto nuotr.

„Nuo mūsų veiklos pradžios 2005 metais Kauno oro uoste stebime nuolatinį keleivių srautų didėjimą ir mūsų paslaugų poreikį. Per pirmus septynis šių metų mėnesius Kauno oro uoste jau pervežėme daugiau kaip pusę milijono keleivių, o tai yra 42 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Be to, „Ryanair“ tapo svarbiausiu vežėju Lietuvos turizmo sektoriuje, siūlančiu 20 žemų kainų maršrutų Kauno oro uoste ir 7 žemų kainų maršrutus Vilniaus oro uoste. Kiekvieną mėnesį pervežame daugiau kaip 100 tūkst. keleivių ir šis skaičius kas mėnesį vis auga. Keleivių srautų nuolatinis augimas rodo, kad Lietuvoje klientai pripažino „Ryanair“ teikiamą naudą“, – sakė į Kauno oro uostą atvykusi „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Katarzyna Gaborec.

„Simboliška, kad šiandien iš Kauno oro uosto į Paryžių išskrido trys milijonasis „Ryanair“ keleivis. Galima sakyti, jog su „Ryanair“ skrido beveik kiekvienas Lietuvos gyventojas. Šis skaičius rodo, kad keliavimas lėktuvu nebe prabanga, o prieinama ir patogi alternatyva kitiems keliavimo būdams į užsienio šalis“, – sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

Norėdami pažymėti šį įvykį „Ryanair“ siūlo 1 milijoną bilietų, kurių kaina prasideda nuo 34 litų skrydžiui į vieną pusę, daugeliu krypčių, įskaitant Geteborgą, Stokholmą ir Tamperę. Šių galima ieškoti svetainėje www.ryanair.com iki šio ketvirtadienio vidurnakčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius