Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Žalgirio“ arena apmokestins drabužinę: už paltą – 1,5 euro

Kauno „Žalgirio“ arenos administracija pranešė, kad nuo šiol arenos drabužinės paslaugos bus mokamos – vienam asmeniui kainuos 1,5 euro.
Veikiantis arenos ekranas
Veikiantis arenos ekranas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuo vasario 17 dieną vyksiančio „Kraftwerk 3D“ koncerto arenos rūbinės bus atnaujintos, o jose per renginius dirbs daug didesnis darbuotųjų skaičius, padėsiantis užtikrinti operatyvesnį žiūrovų aptarnavimą ir leisiantis išvengti eilių, rašoma arenos puslapyje.

„Nuo vasario 17 d. startuosianti viršutinių drabužių saugojimo paslauga „Žalgirio“ arenoje įrengtose rūbinėse bus mokama ir jos kaina – 1,5 euro vienam asmeniui už vieną paltą, striukę ar kitą viršutinį drabužį. Rūbinėje taip pat bus galima palikti saugojimui kitus daiktus – kuprines, rankines ar kitus daiktus, ši paslauga kainuos 2 eurus už vienoje spintelėje saugomus daiktus“, – aiškina administracija.

Šis naujas mokestis negalios „Audi“ ir „RAMIRENT Premium“ klubų nariams, taip pat asmenims, besinaudojantiems VIP ložių ir VIP paketo paslaugomis. Jie ir toliau galės naudotis klubuose įrengtose rūbinėse. Nemokamų renginių metu rūbinės paslaugos bus teikiamos nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius