Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdiečiai plūdo į ką tik duris atvėrusį prekybos centrą

Šeštadienį Klaipėdoje duris savo pirkėjams atvėrė nauja ir moderni parduotuvė „TOPO centras“. Išvakarėse naujasis prekybos centras buvo pristatytas Klaipėdos miesto savivaldybės atstovams, garbės piliečiams, verslo partneriams ir žiniasklaidai.
Parduotuvės atidarymas
Parduotuvės atidarymas / Parduotuvės „TOPO centras“ nuotr.

Naujojo prekybos centro atidarymas tapo Klaipėdos krašto ir TOPO centro bendravimo pradžia.

Pirmąją parduotuvės darbo dieną nuo pat ryto šurmuliavo gausybė pirkėjų.

Klaipėdos „TOPO centras“ – didžiausia namų technikos ir elektronikos parduotuvė Lietuvoje, užimanti 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto. Naujoji parduotuvė buvo pradėta įrenginėti nuo spalio mėnesio pabaigos – per pusantro mėnesio visi renovacijos bei įrengimo darbai buvo baigti. Parduotuvė įsikūrusi per du aukštus. Į naująjį prekybos centrą investuota du su puse milijono litų.

Dėl atnaujintos, modernios itališkos įrangos ir išmanaus jos išdėstymo pirkėjams bus ypač patogu rasti ir apžiūrėti visas norimas prekes.

Išplėstas asortimentas patenkins visų poreikius: ir tų, kurie ieško nebrangaus, bet kokybiško prietaiso, ir tų, kurie savo namuose pageidauja turėti šviežiausias technologijos naujoves.

Visas prekes klientai galės išbandyti čia pat, naujojoje parduotuvėje. Įdiegus naujos kartos prekių eksponavimo ir apsaugos sistemą pirkėjai galės išbandyti net pačias brangiausias prekes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius