Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos LEZ sulaukė aukšto „FDI Magazine“ įvertinimo

„Financial Times“ leidinių grupei priklausantis „FDI Magazine“ paskelbtame pasaulio laisvųjų ekonominių zonų (LEZ) reitinge, Klaipėdos LEZ pagrindiniame reitinge „Top 25“ atiteko 20 vieta.
Klaipėdos LEZ
Klaipėdos LEZ / 15min.lt nuotr.

Pagal verslo sąlygų palankumą ir zonos įrengimą „Top 10“ reitinge Klaipėdos LEZ buvo įvertinta penkta vieta, trečiadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Visais atvejais tai gera žinia. Mums patiems būna abejonių, ar geras lengvatų, galimybių paketas pas mus, nes, kai deriesi su klientais, jie atranda silpnų vietų. Reitingų komisija mums parodė, kad tiek Lietuvoje, tiek pas mus nėra bloga investicinė aplinka“, – sakė Klaipėdos LEZ valdymo bendrovės valdybos pirmininkas Povilas Vasiliauskas.

Anot jo, reitingas, kuris vertino zonos patogumą, teikiamas paslaugas, galimą veiklos pobūdį, patvirtino pasirinktą Klaipėdos LEZ kryptį, kad tai turi būti universali, o ne specializuota zona.

Klaipėdos LEZ yra pasirašiusi sutartis su 20 įmonių, iš jų 16 vykdo veiklą – gamina plastiko granules, užsiima logistika ir sandėliavimu, biodyzelino, elektronikos prietaisų, architektūrinio stiklo, plieno konstrukcijų gamyba bei teikia įvairias paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius