Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Knygų namai LT“ žada plėtrą

Gintaras Bleizgys, rudenį įsigijęs bendrovę „Knygų namai LT“, turinčią 13 knygynų, pradėjo žadėtą plėtrą. Atidaryta nauja prekybos vieta Elektrėnuose, o iš viso iki prasidedant Kalėdų prekybai bendrovė stengsis atidaryti dar 3-4 knygynus.
Knyga.
Knyga. / Sauliaus Žiūros nuotr.

Ar planas pavyks, priklauso nuo derybų su patalpų nuomotojais. Jei nebus spėta iki Kalėdų prekybos pradžios, nauji knygynai pradės veiklą vasario-kovo mėnesiais, kai baigsis tradicinis rinkos nuosmukis po šventinės prekybos pakilimo, rašo „Verslo žinios“.

„Mėginome įsigyti dar keletą knygynų, tačiau Ignui Staškevičiui, buvusiam VP dešimtuko dalyviui, paskelbus apie planus kurti knygynų tinklą, prekybininkai padidino savo įmonių kainą“, – rinkos pokyčius aiškino G.Bleizgys.

Netrukus Vilniaus Gedimino pr. turėtų atverti duris bendrovei „Sofoklis“ priklausantis knygynas. Šios bendrovės vienintelė akcininke yra bendrovė „Padmeinvest“, valdanti ir leidyklą „Metodika“. „Padmeinvest“ akcininkas yra I.Staškevičius.

„Knygų namai LT“, dirbanti pagal „Vagos“ franšizę ir su savo prekės ženklu, skelbia siekį tapti trečiuoju knygynų tinklu šalyje. Į įmonės pertvarką investuota apie 1 mln. litų, o iki kitų metų vidurio investicijos sieks 2 mln. litų, nes iki kitų metų pabaigos knygynų tinklas bus išplėstas iki 20 parduotuvių. Tinklo strategija – plėstis mažesniuose šalies miestuose veikiančiuose prekybos centruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius