Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Komitetas: NVS šalys gegužę gali pasirašyti laisvosios prekybos paslaugomis susitarimą

Nepriklausomų valstybių sandraugos (NVS) vyriausybių vadovai planuoja gegužę pasirašyti laisvosios prekybos paslaugomis susitarimą, pareiškė NVS vykdomojo komiteto pirmininko pirmasis pavaduotojas Leonidas Anfimovas.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

„Pradėjome rengti eilinį NVS šalių vyriausybių vadovų susitikimą, kuris turi įvykti Nur Sultane antroje gegužės pusėje. Tikimės, kad jame bus galiausiai pasirašytas susitarimas dėl laisvosios prekybos paslaugomis tarp NVS valstybių narių“, – pareiškė pareigūnas, kurį cituoja Baltarusijos valstybinė naujienų agentūra BelTA.

Vykdomojo komiteto pirmininkas – NVS vykdomasis sekretorius Sergejus Lebedevas lapkritį sakė, kad 2022 metų kovą eiliniame NVS ekonominės tarybos posėdyje planuojama patvirtinti visą rinkinį dokumentų ir įsipareigojimų, susijusių su susitarimu dėl prekybos paslaugomis.

Jis taip pat pažymėjo, kad susitarimas dėl laisvosios prekybos paslaugomis NVS rengiamas jau devynerius metus.

Jo teigimu, susitarime numatoma, kad prie jo gali prisijungti ne tik NVS valstybės narės, bet, „tam tikromis sąlygomis“, ir kitos šalys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius