-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur emigruoti geriausia?

Ieškote darbo užsienyje? Geriausias pasirinkimas būtų Kanada, Australija arba Tailandas. O viena blogiausių vieta emigruoti – Didžioji Britanija. Tą parodė kasmetinė pasaulinė apklausa.
Londonas
Apklausos duomenimis, Didžioji Britanija – viena nesvetingiausių šalių emigrantams. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šiemet apklausa, kurią užsakė bankas „HSBC Bank International“, parodė, kad geriausią gyvenimo kokybę emigrantai randa Kanadoje. Ten jiems lengviausia integruotis į vietos visuomenę. Į emigrantams geriausių šalių trejetuką taip pat pateko Australija ir Tailandas, nepaisant to, kad pastarąjį skaudžiai paveikė recesija, rašo naujienų agentūra „Reuters“.

„Išsiaiškinome, kad emigrantams patinka šalys, kur atlyginimai gal ir ne tokie dideli, bet yra galimybė lengvai integruotis į vietos bendruomenes“, – sakė „HSBC Bank International“ atstovė spaudai Betony Taylor.

Viena prasčiausiai emigrantų įvertintų šalių šiais metais – Didžioji Britanija. Apklausos išvados parodė, kad čia brangus pragyvenimas. Be to, šalį smarkiai paveikė recesija. Maždaug 44 proc. apklausoje dalyvavusių emigrantų, gyvenančių Didžiojoje Britanijoje, teigė svarstantys grįžimą į gimtąją šalį.

Apklausoje dalyvavo 3146 žmonės, gyvenantys 50-yje šalių ir dirbantys 30-yje skirtingų sričių.

Praėjusiais metais geriausiomis šalimis emigrantams buvo išrinktos Vokietija, Kanada ir Ispanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius