-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurortų verslininkai šią vasarą nežada didesnių kainų negu pernai

Artėjantį vasaros sezoną pasitinkantys pajūrio kurortų verslininkai apsisprendimų kryžkelėje – kiekvieną litą skaičiuojantys poilsiautojai paslaugų tiekėjus verčia atsargiai kalbėti apie ketinimus didinti maitinimo ar apgyvendinimo kainas.
Valdžia apie poilsį Palangoje galvoja net sunkmečiu.
Palangoje / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Jei įsibėgėjus vasarai jos įprastai kiek ir kils, Palangos bei Neringos verslininkai linkę manyti, jog bent jau nebus didesnės nei pernai, penktadienį rašo dienraštis „Klaipėda“.

Neringos turizmo ir verslo asociacijos prezidentė Irma Baltrušaitienė pripažino, kad turistinio sezono išvakarėse Neringos verslininkai nemažai vilčių sieja su užsienio, ypač – Rusijos poilsiautojais.

„Galime pasidžiaugti, kad ši rinka atsigauna. Žiemą savaitgaliais sulaukdavome labai daug svečių iš Kaliningrado. Tai yra mokūs klientai, tik tiek, kad vasarą jie turi platesnį pasirinkimą, o įvažiavimo į mūsų šalį formalumai jiems yra varginami“, – sakė ji.

I.Baltrušaitienės duomenimis, tarp Neringą dažniausiai aplankančių turistų vis dar dominuoja vokiečiai, tačiau jau nemažai svečių atvyksta ir iš Skandinavijos šalių, vidurvasarį pagausėja italų. Nemažai užsakymų neringiškiai sulaukė iš Kinijos.

Tačiau verslininkė apgailestavo, kad kasmet iš užsienio atvykstantys poilsiautojai susiduria su įsisenėjusia problema, kad pajūrio neįmanoma pasiekti oro linijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius