Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai statys Sočio olimpinio miestelio ligoninę

Statybos ir metalo konstrukcijų įmonė „Mitnija“, priklausanti „MG Baltic“ grupei, ketina dalyvauti konkurse statyti Sočio olimpinio miestelio ligoninę ir valymo įrenginius.
Etnokosmologijos muziejus Molėtuose
Etnokosmologijos muziejus Molėtuose / „Mitnijos“ archyvo nuotr.

Pasak įmonės vadovo Antano Gureckio, bendrovės atstovai jau dukart buvo susitikę su Sočio miesto mero pavaduotoju ir aptarė lietuvių galimybes prisijungti prie Sočio olimpinio miestelio statybų darbų. „Gavome statomų objektų sąrašą, mums buvo pasiūlyti du objektai – ligoninė (apie 100 mln. Lt vertės projektas) ir valymo įrengimai (apie 200 mln. Lt vertės projektas), terminas – 3 metai. Taigi, planuojame dalyvauti konkurse ir manome, kad mums turėtų pasisekti“, – teigė A.Gureckis.

Pasak jo, ištikus sunkmečiui įmonė mėgina persigrupuoti ir orientuotis į užsienio rinkas. „Statybos darbų šiemet bus mažiau – daugiau dėmesio skirsime metalo konstrukcijų gamybai ir montavimui. Jau turime užsakymų Vokietijoje, Lenkijoje, Baltarusijoje“, – pasakojo A.Gureckis.

„Mitnijos“ preliminarūs neaudituoti pardavimai 2008m. sudarė 259 tūkst. 304 Lt, lyginant su 2007m., išaugo 10 proc. 2008m. Pagrindiniai „Mitnijos“ statyti projektai – prekybos centras „Senukai“ Klaipėdoje, „Senukų“ logistikos centras Kaune, „SEB arena“ Vilniuje, Etnokosmologijos muziejus Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius