-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškas sprendimas įgyvendinamas Rusijos prekybos tinkluose

Bendrovė „New Vision Baltija“, valdanti įmonės „New Vision INCO“ 51 proc. akcijų, su Italijos partneriu pasiryžusi prižiūrėti du didžiulius Rusijos prekybos tinklus, diegdama savitarnos technologijas.
Pirkėjas
Pirkėjas. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 Lietuva Rusija

Pernai Lietuvoje įkurta ir balandį antrinę bendrovę Rusijoje įsteigusi savitarnos technologijas mažmeninėje prekyboje diegianti ir prižiūrinti „New Vision INCO“ į „paruošiamuosius darbus“ jau investavo apie 1,2 mln. litų, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Klientai kol kas neįvardijami. Tik užsimenama, kad vienas tinklas turi apie 130 parduotuvių, o kitas – kiek mažesnis. Abiejose pradėta atsiperkamumo analizė. Jai pasitvirtinus, bus diegiami ir savitarnos sprendimai.

„Vakarų Europoje viena savitarnos kasa kainuoja maždaug tiek, kiek vieno kasininko metų atlyginimas. Lietuvoje – apie 2 metų atlyginimus. Tačiau didžiuosiuose Rusijos miestuose – Maskvoje ir Sankt Peterburge, kur jau tikimės netrukus baigti derybas su dviem tinklais, kasininkų atlyginimai yra 2–2,5 karto didesni nei Lietuvoje, o Suomijoje – 4 kartus, tad savitarnos sprendimai čia atsiperka greičiau“, – sako „New Vision Baltija“ vienas savininkų – italų verslininkas Alessandro Santalucia, anksčiau dirbęs NVB partnerės – JAV prekybos technologijų kompanijos NCR Europos padalinio viceprezidentu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius