-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvoje septintą kartą vyks Švedijos verslo apdovanojimai

Ketvirtadienį bus paskelbti „Švedijos verslo apdovanojimų 2012“ laimėtojai. Geriausių verslininkų apdovanojimai yra prilyginami Baltijos valstybių ekonomikos Nobelio premijai.
Švedijos vėliava
Švedijos vėliava / „Scanpix“ nuotr.

Į apdovanojimus šiais metais iš viso pretendavo 52 įmonės ir asmenys. Rugpjūtį buvo paskelbti apdovanojimų finalistai.

„Metų socialinės atsakomybės iniciatyvos“ nominacijoje jais tapo bendrovės „Mantinga“, „Saerimner“ ir „Servico“. Nominacijos „Už tvarią plėtrą“ finalistėmis įvardintos įmonės „Baldai Jums“, „Saerimner“ ir „Staticus“.

„Jaunuoju metų verslininku“ kandidatuoja tapti Augustinas, Kristijonas ir Dominykas Vizbarai – „Brolis Semiconductors“, Petras Budvytis – „Ąžuolo baldai“ ir „Interdatos“ įkūrėjas Mantas Mikuckas.

„Metų verslo IQ“ apdovanojimo finalistėmis paskelbtos bendrovės „Amilina“, „Ekspla“, „Pixelmator Team“, „Staticus“ ir „Viltechmeda“.

Švedijos verslo apdovanojimai 2012“ Lietuvoje organizuojami septintus metus. Renginio organizatoriai – Švedijos prekybos taryba, Švedijos ambasada Lietuvoje, „Swedbank“ ir „TeliaSonera“.

Renginyje kiekvienais metais dalyvauja specialus kviestinis svečias – kuriantis, pasaulinio pripažinimo sulaukęs verslo vystymo ir vadovavimo specialistas, mąstytojas. Šiemet tai Aleksandras Bardas – vienas iš iškiliausių sociologų, pasaulinės sėkmės muzikantas, verslininkas ir trijų knygų „The Futurica Trilogy“ (pirmoji iš jų – „The Netocrats“) bendraautorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius