Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje startavo nauja paslauga biurų nuomos rinkoje

Verslo centro „Evolution” vystytojai Lietuvos rinkai pristatė naują produktą biuro paslaugų ir nuomos verslo sektoriuje. Duris atvėrusiame pastate Vilniuje išsinuomoti galima ne tik verslo poreikiams pritaikytas patalpas, bet darbo vietą – biurą su visomis įmanomomis paslaugomis ir patogumais.
Verslo centras „Evolution“
Verslo centras „Evolution“ / „Evolution Office system“ nuotr.

Šiandien projektas „Evolution office system“ startavo su 32 visiškai įrengtom darbo vietom, o šios biuro paslaugų sistemos klientai gali naudotis susitikimų kambariais, posėdžių sale, 60 žmonių talpinančia konferencijų sale, virtuve ir lounge zona,  erdviu ir jaukiu priimamuoju.

Verslo centrą „Evolution“ valdančios kompanijos „ARTAPRO“ savininkas Arūnas Tamauskas pasakoja, kad virš 700 kv.m plote viso bus įrengtos 63 darbo vietos, kurias klientai galės nuomotis valandai, dienai, savaitei ar keliems mėnesiams. Pagrindinis paslaugų teikėjų konkurencinis pranašumas yra ne darbo vietų nuoma, o siūlomų paslaugų paketas,  lankstumas bei valdymo sistema, kuriai skirta ypač daug dėmesio.

„Evolution Office system“ nuotr. /Verslo centras „Evolution“
Verslo centras „Evolution“

Kiekvienam klientui sukuriamas individualus paslaugų paketas, kuris geriausiai atitinka jo poreikius, o visos paslaugos ir užsakymai lengvai valdomi iš bet kurio pasaulio taško, kur tik yra internetas. Administracinė pagalba, buhalterinės apskaitos paslaugos, juristo konsultacijos, automobilių nuoma, kelionės organizavimas, vertimai ir daug kitų paslaugų prieinamos taip greitai, kiek užtrunka pelės klavišo paspaudimas.

Pagrindinis klientas – „žmogus–orkestras“, kurio verslas telpa jo kompiuteryje, kuris išnaudoja visus informacinių technologijų teikiamus privalumus, kuris nesamdo papildomų darbuotojų, o verčiau perka tas paslaugas, kokių jam reikia ir tik tada, kai tai būtina. Tokio tipo biurus taip pat vertina profesionalai, dažniausiai dirbantys namie, bet kuriems reikia vietos susitikimams, prestižinio adreso ir visada prieinamų paslaugų, taip pat užsienio kompanijų atstovybės  ar įgyvendinančios trumpalaikius projektus komandos.

Į bazinį darbo vietos nuomos paketą yra įskaičiuota visiškai įrengta darbo vieta, visos komunalinės ir eksploatacinės sąnaudos, nemokamas spartusis interneto ryšys, interaktyvi televizija, spauda, administracinė pagalba,  visa reikalinga biuro technika, tad labai paprasta susiplanuoti biudžetą, neapsikrauti daugybe sutarčių su paslaugų teikėjais bei išvengti įmonės balanse ilgalaikio turto. Tokiu būdu sutaupoma net iki 60 proc. biuro kaštų palyginus su įprasto biuro nuoma.

Oficialią „Evolution Office system“ darbo pradžią vainikavo sutartis su stambia tarptautine kompanija, ateinančia į Lietuvos rinką ir būtent šį biurą pasirinkusią kaip geriausiai atitinkantį įsikūrimo mūsų šalyje poreikius.

Šiandien bendras pastato „Evolution“ užimtumas viršija 70. proc. Verslo centro vystytojai UAB “Evolution office system” į pastatą investavo apie 30 mln. litų. Likusią darbo vietų  dalį planuojama parengti nuomai iki šių metų lapkričio mėnesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius