-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje viešės kinų turizmo verslo atstovai

Susidomėję partneryste su lietuviais, 14 Kinijos turizmo valdžios bei verslo atstovų rytoj atvyksta į Lietuvą. Jie susipažins artimiau su Lietuvos turizmo galimybėmis, lankys gražiausias vietoves ir užmegs tiesioginių kontaktų su Lietuvos turizmo verslo atstovais.
Kinijos vėliava
Kinijos vėliava / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Pavasarį vykusi turizmo verslo misija Kinijoje buvo tikrai sėkminga ir tada numatyto šios šalies delegacijos atsakomojo vizito sulaukėme išties greitai. Džiaugiamės, kad turizmo sektoriaus atstovai iš tokios didelės ir išskirtinį potencialą turinčios rinkos parodė didelį susidomėjimą mumis ir panoro taip greitai aplankyti mūsų šalį bei imtis konkrečių partnerystės veiksmų. Tikime, kad į namus jie parveš gerą žinią apie Lietuvą bei jos galimybes, ir jau artimiausiu metu ims gausinti atvykstančių turistų iš Kinijos skaičių,“ – teigia VTD direktorė dr. Raimonda Balnienė.

Dar vizito Kinijoje metu paaiškėjo, kad šiai rinkai itin įdomus Lietuvos UNESCO paveldas, gintaras, architektūra ir menas. Taip pat kinai domėjosi Orientalistikos studijų centru ir faktu, kad Lietuva – geografinis Europos centras. Šias traukos vietas, kurortus, didžiųjų miestų savivaldybes bei kaimo turizmo sodybas kinų delegacija lankys visą savaitę. Vėliau keletui dienų užsuks į Latviją bei Estiją.

Viešnagės metu Kinijos turizmo atstovai ne tik lankys patraukliausius Lietuvos turizmo objektus, bet ir dalyvaus kontaktų mugėje. Joje 50 abiejų šalių verslininkų galės užmegzti kontaktus bei kalbėtis apie konkrečias bendradarbiavimo galimybes.

Jungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacija prognozuoja, kad 2020 m. Kinijos turizmo rinka pagal atvykstančių ir išvykstančių turistų srautus taps pirmaujančia pasaulyje. Tai yra svarbi priežastis, todėl jau dabar reikia investuoti, kad galėtume konkuruoti su Europos šalimis dėl turistų iš Kinijos pritraukimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius