Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos aviacijos verslo bendrovių grupė keičia veiklos strategiją

Lietuvos aviacijos verslo bendrovių grupė „flyLAL Group Services“ praneša pradedanti įgyvendinti naują verslo strategiją. Lietuvos aviacijos bendrovių grupė tampa kompleksinius aviacijos paslaugų sprendimus teikiančia bendrove, kurios paslaugomis jau naudojasi Europos ir NVS šalių skrydžių bendrovės bei kelionių operatoriai. Kartu su šiuo nauju verslo plėtros etapu keičiami ir kai kurių paslaugas teikiančių bendrovių pavadinimai bei visos aviacijos verslo grupės vardas.

Grupės bendroves vienijanti AB „flyLAL Group Services“ nuo šiol vadinsis „Avia Solutions Group“, lėktuvų įgulų mokymo bendrovė „flyLAL Training“ pavadinimą keičia į UAB „Baltic Aviation Academy“, orlaivių techninės priežiūros bendrovė „flyLAL Technics“ tampa AB „FL Technics“, kitų 5 grupės bendrovių pavadinimai lieka nepakitę.

Įmonių grupė, siekdama užtikrinti maksimalią naudą klientui, paslaugas teikia tiek Lietuvoje, tiek bet kurioje užsienio šalyje.

„Per kelerius metus sukūrėme stiprią techninę bazę, subūrėme ir išugdėme aukščiausio lygio specialistus, gavome tarptautinius sertifikatus ir pripažinimą. Tai buvo būtina siekiant suformuoti kompleksinį aviacijos paslaugų paketą, kuris šiandien leidžia rinkai pasiūlyti ne pavienes paslaugas, o pateikti klientui reikiamus aviacijos verslo sprendimus – nuo lėktuvų parko suformavimo strategijos ir būdų, įgulos komplektavimo ir apmokymo iki pilnos orlaivių techninės priežiūros ir aptarnavimo. Tai tampa labai svarbiu konkurenciniu mūsų pranašumu tiek Europos regiono, tiek Rytuose esančių valstybių, tiek pasaulinėje rinkose, kur nuo šiol ir bus nukreipta visa mūsų veikla“, – teigia „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

Anot jo, gamybiniai įmonės pajėgumai – mokymų ir remontų bazės, lėktuvų parkas – kol kas bus koncentruojami Lietuvoje, tačiau ilgainiui, plečiant paslaugų spektrą, bus pasitelkti ir kitose šalyse esantys papildomi resursai. Tačiau ir tokiu atveju pateikiamo paslaugų sprendimo kilmės šalis visada liks Lietuva, nes įvairių gamybinių ir procesų integravimą vykdys būtent Lietuvos specialistai.

Įmonių grupė, siekdama užtikrinti maksimalią naudą klientui, paslaugas teikia tiek Lietuvoje, tiek bet kurioje užsienio šalyje. Lietuvos įmonių grupė jau turi savo atstovybes Rusijos ir Ukrainos rinkose. Planuojama atidaryti atstovybę Kazachstane, teigiama pranešime spaudai.

Apie 90 proc. šiandieninių „Avia Solutions Group“ klientų – užsienio kompanijos. Grupės bendrovės sukaupė daug tarptautinės patirties ir jau pelnė tarptautinį pripažinimą: AB „Avia Asset Management“ yra viena iš 50 didžiausių pasaulio orlaivių nuomos įmonių, AB „FL Technics“ per metus aptarnauja apie 40 orlaivių ir turi tarptautinius veiklos sertifikatus, UAB „Baltic Aviation Academy“ patirtis – daugiau kaip 10000 parengtų aviacijos specialistų.

L. Dovydėno teigimu, „Avia Solutions Group“ tikslas – toliau plėsti klientų ratą augančiose Centrinės ir Rytų Europos rinkose bei NVS šalyse, nes Lietuvos aviacijos specialistai tampa pagrindiniais konsultantais šių valstybių skrydžių bendrovėms pereinant prie vakarietiško „Boeing“ ir kitų lėktuvų tipų. Generalinio direktoriaus nuomone, vieni iš pagrindinių kriterijų renkantis Lietuvos, o ne Vakarų šalių aviacijos paslaugų įmones, yra geras Rytų ir Centrinio regiono aviacijos specifikos išmanymas, vakarietiška paslaugų kokybė, konkurencingos kainos ir patogi geografinė padėtis.

„flyLAL Group Services“ įmonėse šiuo metu dirba apie 600 aukštos kvalifikacijos darbuotojų. Planuojamos konsoliduotos įmonių grupės pajamos 2009 metais – apie 400 mln. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius