-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos paštas atsiskaityti siūlys mokomatuose

Mėnesio pabaigoje Lietuvoje startuoja penki mokomatai, kuriuose bus galima atlikti visas finansines paslaugas kaip ir Lietuvos pašto skyriuose. Idėjos autoriai vilioja patogumu ir žada keisti vartotojų įpročius.
Lietuvos paštas
Lietuvos paštas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Geltonus, iš pažiūros į bankomatus panašius mokomatus bendrovė ERP pagal specialų užsakymą gamina Kinijoje. Šiai informacinių technologijų ir verslo konsultavimo bendrovei priklauso ir techninis šių mokomatų technologijų sprendimas, rašo „Verslo žinios“.

Lietuviškų mokomatų kūrėjai žada, kad nuo pasaulyje žinomų jie skirsis paslaugų spektru. Čia bus galima per pusę minutės sumokėti ne tik sąskaitas už įvairias paslaugas, bet ir sumokėti draudimo, išperkamosios nuomos įmokas, papildyti mobiliojo telefono sąskaitą, atsiskaityti su greitojo kredito bendrovėmis, ateityje – papildyti transporto bilietą, įsigyti bilietą į kiną ar koncertą.
Lietuvos pašto vadovas Andrius Urbonas naujuosius mokomatus, kurių pirmieji pasirodys vasario 23 dieną, lygina su mobiliaisiais Lietuvos pašto skyriais.

„Norime plėsti savo tinklą įmokų, mokesčių surinkimo, ypač finansinių paslaugų srityje“, – sakė A.Urbonas.

Pirmieji penki mokomatai su Lietuvos pašto logotipais stovės populiariausiuose prekybos centruose Vilniuje ir Kaune, čia už įvairias paslaugas bus galima atsiskaityti per pusę minutės, teigia gamintojai: tereikės nuskenuoti sąskaitos brūkšninį kodą arba vartotojo kodą suvesti ranka ir įdėti pinigus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius