-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos paštas: siuntos ir korespondencija iš kai kurių šalių į Lietuvą gali vėluoti

Dėl Kanados ir Belgijos pašto darbuotojų streikų bei blogų Italijos oro sąlygų korespondencija ir siuntos į Lietuvą gali vėluoti, trečiadienį pranešė Lietuvos paštas.
Pašto dėžės daugiabučio laiptinėje
Pašto dėžės daugiabučio laiptinėje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kanados pašto darbuotojų profsąjungai (Canadian Union of Postal Workers) inicijavus streiką, įvairiuose Kanados miestuose neteikiamos pašto paslaugos – kol vyksta derybos su profsąjunga, korespondencija ir siuntos nesurenkamos bei neišnešiojamos gavėjams.

Kanados paštas deda visas pastangas, kad paslaugos nenutrūkstamai būtų teikiamos regionuose, kurie prie streiko neprisijungė, ir atstatytos streikuojančiuose miestuose“, – rašoma žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Belgijos paštas nevykdys pašto operacijų dėl darbuotojų streiko, kuris numatomas lapkričio 7–13 dienomis – šiuo laikotarpiu nei vidinės, nei išorinės pašto operacijos nebus vykdomos.

Lietuvos paštas taip pat nurodo, kad dėl atšiaurių oro sąlygų keliuose Italijos regionuose dalis regioninių kelių buvo užtvindyti ir tapo neišvažiuojami, todėl Italijos pašto darbuotojai negali pasiekti dalies šalies teritorijos ir surinkti bei pristatyti korespondencijos.

„Dėl pašto darbuotojų saugumo kai kuriose šalies teritorijose pašto operacijos vykdomos lėčiau ar laikinai sustabdytos“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius