-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mašinų pardavėjams – geros žinios iš Azijos

Kazachstano Vyriausybei susitarus su Rusija, kad nuo liepos 1 dienos bus 2–3 kartus sumažinti muitai nenaujiems automobiliams, įvežamiems į šalį, tenykščiai verslininkai ėmė rengtis kelionei į Lietuvos turgus.
Štai – mano naujasis pirkinys!
Štai – mano naujasis pirkinys! / „Bagažinių turgaus“ nuotr.
Temos: 2 Prekyba Kazachai

„Matome, kad paskelbus naujieną apie muitų sumažinimą pradėjo daugėti klientų, kurie važiuoja pirkti automobilių. Kitą savaitę atvesime pirmąją pirkėjų grupę“, – „Verslo žinioms“ sakė kazachus į Lietuvą vežančios įmonės „Sigida“ direktorius Sigitas Daugirda.

Verslininkas skaičiuoja, kad pernai, iki įsigaliojant bendrai Rusijos, Kazachstano ir Ukrainos muitų sąjungai, per mėnesį į šalį bendrovė atveždavo apie 2 tūkst. kazachų. Po sausio 1 dienos, paaugus mokesčiams, per mėnesį „Sigida“ atveždavo iki 150 keliauninkų. Dabar tikimasi, kad bus bent 1 tūkst. nenaujų mašinų ieškančių svečių.Kol kas kazachų pro langą dar nematau, tačiau jų laukiame.

„Kol kas kazachų pro langą dar nematau, tačiau jų laukiame, nes šiandien kiekvienas gyvas žmogus su pinigais – aukso vertės. Naujiena apie muitų mažinimą mus džiugina“, – teigė įmonės „Bleiras“ direktorius Paulius Šinkūnas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius