Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ apibendrino šturmo rezultatus (atnaujinta 12.28 val.)

Per „juodąjį“ naktinį išpardavimą aptarnauta apie 7000 pirkėjų, kurie išleido apie 1,5 milijono litų. Vadinasi, vienas asmuo ar šeima vidutiniškai išleido apie 214 litų.
„Maxima“ prekybos salė buvo sausakimša, prie kasų nusidriekė eilės, pirkėjai vos pavežė savuosius pirkinius.
„Maximos“ prekybos salė buvo sausakimša, daug prekių buvo išmėtyta ant žemės, prie kasų nusidriekė eilės, pirkėjai vos pavežė savuosius pirkinius. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Didžiulį susidomėjimą ir atgarsį sukėlusios akcijos rezultatus naujienų portalui 15min.lt pateikusi „Maximos LT“ atstovė spaudai Renata Saulytė minėjo, kad visko suskaičiuoti dar nespėta. Iš tikrųjų parduotuvė, galima sakyti, buvo nusiaubta, – sakė „Maxima“ atstovė spaudai R.Saulytė.

Paklausta apie piktavalių bandymus pasinaudoti apgultimi ir ką nors pavogti, R.Saulytė kalbėjo: „Neturime dar suvestinių apie tai. Bandome dar žiūrėti, ką pastebėjome, ko nepastebėjome. Buvo daug žmonių, todėl logiška, kad galėjo būti ir vagysčių atvejų. Tačiau pastebėjome nemažai dėl minios apgadintų prekių: sudaužytų, sulaužytų, suplėšytų, šiaip apgadintų. Iš tikrųjų parduotuvė, galima sakyti, buvo nusiaubta.“

„Maximos“ atstovė patvirtino, kad netyčia pirkėjų suniokotos prekės bus paprasčiausia nurašytos į nuostolius.

R.Saulytė pridūrė: „Todėl mes jį ir ribojome, tą pirkėjų srautą. Antraip jie ir patys būtų susižeidę. Ačiū Dievui, dabar niekas nesusižeidė. Nes jeigu būtume suleidę vienu metu visus norinčius, būtų ir su vežimėliais, ir kitaip susižaloję. Nors srautų ribojimas kai kam sukėlė pasipiktinimą, po 2 val. nakties visi norintieji pateko.“

Sostinės „Akropolyje“ įsikūrusios parduotuvės personalui teko atlaikyti ne tik pirkėjų antplūdį, bet ir sutvarkyti prekybos salę pasibaigus akcijai.

Kokiomis sąlygomis visą varginančią naktį plušėjo „Maxima“ kolektyvas? „Niekas nieko tikrai neprivertė, visi tie žmonės dirbo savo noru. Už papildomą darbą jiems bus sumokėta pagal Lietuvoje galiojančius įstatymus“, – užtikrino prekybininkų atstovė spaudai R.Saulytė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius