-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ paskelbė gyvų eglučių kainas: 8–25 eurai

Prekybos tinklas „Maxima“ paskelbė pradedantis prekybą gyvomis eglutėmis: jų kainos svyruoja nuo 7,99 euro už sidabrinę eglutę vazone (iki 0,6 metro) iki 24,99 euro už balzaminį kėnį vazone, kurio dydis iki 1,8 metrų.
Pora perka kalėdinę eglutę
Pora perka kalėdinę eglutę / Fotolia nuotr.

„Maxima“ skelbia siūlanti beveik 80 skirtingų medelių vainikų ir kompozicijų. Siūloma 18 skirtingų rūšių eglučių ir kėnių, 15 – iš lietuviškų medelynų, o kitos – olandiškos.

„Didžiąsias –„XX“ ir „XXX“ formato – „Maximos“ parduotuves jau pasiekė tikri šv. Kalėdų šventės simboliai – gyvos eglutės. O artimiausiomis dienomis gyvą eglutę galės įsigyti ir mažesnio, „X“ formato „Maximos“ parduotuvių klientai“, – „Maximos“ komercijos vadovė sako Vilma Drulienė.

Vienos eglutės šakelės kaina siekia 2,69 euro.

„Maxima“ skaičiuoja, kad lapkritį–gruodį parduodama apie 13 tūkstančių gyvų eglučių, populiariausi vieno metro aukščio medeliai. Palyginimui, dirbtinių eglių nuperkama 17 tūkstančių.

Dirbtinių eglių kainos svyruoja nuo 1,99 euro iki 350 eurų, perkant 3 metrų aukščio dekoraciją.

„Šių metų naujovė – medeliai, jau dekoruoti LED šviesomis. (...) 45 cm aukščio dirbtinė eglutė su LED girlianda kainuos 7,99, o dvigubai aukštesnis medelis – 16,99 euro,“ – kalba V. Drulienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius