Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų vadovas – „Schmitz Cargobull Baltic“ generalinis direktorius Raimundas Petrauskas

Savaitraščio „Veidas“ sukviesta komisija 2011-ųjų Metų vadovu išrinko Vokietijos koncernui priklausančios bendrovės „Schmitz Cargobull Baltic“, gaminančios izoterminius kėbulus, priekabas ir puspriekabes, generalinį direktorių Raimundą Petrauską.
PavadinimasLietuvos gyventojai galės sulietuvinti savo pavardes atsisakydami slaviškų priesagų.
Vadovas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Jam ir tenka didžiausias nuopelnas už tai, kad šiame mieste įsikūrusi moderni vokiečių kapitalo gamykla, kurią net koncerno savininkai vokiečiai nesigėdija parodyti savo svečiams, o lietuvių inžinierių sukurtus produktus kopijuoja konkurentai kitose šalyse, pirmadienį rašoma savaitraštyje.

„Diegdami pažangią „Lean“ gamybos sistemą, leidžiančią darbuotojams dirbti taupiai ir protingai, atsisakant nereikalingų veiklų, lietuviai savo produktyvumu net pralenkė kolegas vokiečius. .Analogiška Vokietijos gamykla gamina keturias-šešias transporto priemones per aštuonias valandas, o mūsų komanda – 16-18 vienetų“, – lygina R.Petrauskas.

Pernai „Schmitz Cargobuil Baltic“ apyvarta siekė 299,7 mln. litų. Įmonėje yra 270 darbuotojų, o 2011 metais atlyginimų vidurkis – 4,113 tūkst. litų.

„Veidas“ geriausius Metų vadovus renka nuo 2000-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius