Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokesčių išvengimo schemos jau siūlomos kaip atostogų paketai

Jei nori išvengti mokesčių, yra daug variantų. Priklausomai nuo investuojamos sumos, gali rinktis planus lyg atostogų paketus. Nors pasaulyje auga kova prieš mokesčių vengimo schemas, tačiau šios tampa prieinamos visiems, ir tai kelia susirūpinimą. 
Ofšorų reklama
Ofšorų reklama

Daugėja kompanijų, kurios mokesčių vengimo schemas viešai siūlo lyg atostogų paketus. Pasaulio turtuoliai, siekiantys sutaupyti lėšas mokesčių sąskaita, gali rinktis, kokioje lengvatinio apmokestinimo zonoje atidaryti sąskaitą – pakanka pasirinkti tik geografiją.

Pavyzdžiui, TMS Group viešai siūlo keletą skirtingų paketų, pavadintų skirtingais geografiniais vardais – Indijos vandenynas, Karibų jūra, Oazė – tai siūloma visiems verslininkas. Du paketai siūlo atidaryti bendrovę vienoje valstybėje, tada sukurti pagrindinės būstinės adresą ir atidaryti sąskaitą dar skirtingose šalyse. Ir visa tai – lengvai suprantamuose mokesčių vengimo paketuose.

Seišelių salos ir Belizas siūlomos kaip patraukliausios vietovės, kuriose galėtų veiki kompanijos, o pagrindinės būstinės adresas geriausia, kad būtų Malaizijoje.

Dar vienas pasiūlymas – Sešelių paketas siūlomas už 1890 eurų, leidžiantis bet kokios šalies verslą perkelti į Seišelių salas, o sąskaitą atidaryti Kipre. Šį paketą, beje, siūlo jau kita kompanija – Offshore Desk. Panašiai kaip ir TMS, ši kompanija savo pasiūlyme naudoja tropinės salos nuotraukas ir mini pažadus, kad mokesčių tarifai bus nuliniai, jei pasirinksite šį variantą. Čia pat siūloma steigti kompanijas lengvatinio apmokestinimo zonose kaip Vanuatu ir Delaveras.

Seišelių ofšorų reklama
Seišelių ofšorų reklama

Dar vienas tokių paslaugų teikėjas siūlo rinktis iš Auksinio, Sidabrinio ir Bronzinio variantų, priklausomai nuo investuojamos sumos.

Kompanija, pavadinta „Offshore Simple“, siūlo atidaryti sąskaitas Seišeliuose, Belize ir Panamoje, o kaina – nuo 999 iki 1299 eurų.

Nors pasaulio lyderiai žada vis labiau kovoti mokesčių vengimu, tačiau akivaizdu, kad formos paprastėja ir mokesčių vengimo schemos tampa lengvai prieinamos ir suprantamos visiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius