Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitininkai pirmadienį sulaikė kontrabandinių cigarečių už beveik 40 tūkstančių litų

Pirmadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai sulaikė 5 tūkst. 810 pakelių kontrabandinių cigarečių, kurių vertė – beveik 39 tūkst. litų.
Muitinė
Muitinė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Muitinės departamentas, pirmadienio rytą Kybartų kelio posto pareigūnai sulaikė 35 metų Lietuvos pilietį A.S., kuris automobiliu Audi į Lietuvą atvyko iš Kaliningrado. Atlikus detalų tikrinimą, automobilyje specialiai įrengtose slėptuvėse buvo rastos paslėptos cigaretės. Sulaikyta 1 tūkst. 380 pakelių cigarečių "Jing Ling", paženklintų Rusijos Federacijos banderolėmis, kurių vertė – daugiau kaip 9 tūkst. litų.

Tą pačią dieną Kybartų kelio poste buvo sulaikyti dar du Lietuvos piliečiai, kurie automobiliais Audi ir Volkswagen atvyko iš Kaliningrado į Lietuvos Respubliką. Jų automobiliuose buvo rasta nedeklaruotų ir nuo muitinio tikrinimo slėptų 3 tūkst. 380 pakelių ,,Jing Ling" cigarečių, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis. Sulaikyto tabako krovinio vertė – per 22 tūkst. litų.

Ramoniškio (Sudargo) kelio posto pareigūnai apie 16 val. sulaikė 33 metų Lietuvos pilietį K.D., kuris krovininiu automobiliu Scania į Lietuvą atvyko iš Kaliningrado srities. Lietuvis žodžiu deklaravo draudžiamų ir ribojamų prekių nevežantis.

Posto pareigūnai, įtarę, kad gali būti vežami kontrabandiniai rūkalai, atliko detalų patikrinimą ir automobilio kabinoje po gultu, už automagnetolos bei kabinos apmušalų aptiko 1 tūkst. 50 pakelių ,,Saint George Lights", ,,LM", ,,Glamour Superslims", ,,Winston", ,,Bond Llights" ir kt. cigarečių, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis. Sulaikyto tabako krovinio vertė – beveik 8 tūkst. litų.

Neteisėtai gabentos cigaretės ir automobiliai sulaikyti, pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius