-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktinių klubų savininkams – galvos skausmas

Kauno naktinių klubų vadovai teigia, kad prarado apie 30 proc. lankytojų, tačiau užsidaryti dar neketina.
Naktiniuose klubuose pastebimai mažėja lankytojų.
Naktiniuose klubuose pastebimai mažėja lankytojų. / Valdo Kopūsto/ „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Kauno diena“, jei nebus sumažinta nuomos kaina, naktinių klubų laukia mirtis. Taip prognozuoja neseniai atsidarisuio naktinio klubo „Pasaka“ savininkė Ramunė Šyvokienė. Kauno pramogų centrų vadovai pripažįsta, kad tokio juodo laikotarpio dar neteko išgyventi. „Kauno dienos“ duomenimis, du Kauno klubai rimtai svarsto, ar nevertėtų užsidaryti, dar pora – išsikelti į mažesnes ir pigiau kainuosiančias patalpas. Savininkai pripažįsta, kad lankytojų sumažėjo 30-40 proc.

Klubo „Zeppelinus“ direktorė teigia, kad itin prastas buvo sausio mėnesis, tačiau antroje vasario pusėje padėtis stabilizavosi. Sunkesnė nei sostinėje yra Kauno klubo „Metelica“ situacija. „Per trejus metus tokio juodo periodo dar neišgyvenome, tačiau dar blogesnė situacija maitinimo įstaigose“, – sakė „Ultrapramogos“ rinkodaros vadovė Zita Barusevičienė.

Žurnalistų kalbinti klubų savininkai teigė, kad sumažėjo ne tik žmonių, bet ir „pirkimo krepšelis“. Žmonės perka pigesnius alkoholinius gėrimus. Vienas kalbintas barmenas teigė, kad žmonės dabar bent trečdaliu sumažino savo išlaidas.

Tiesa, klubų vadovai nežiūri į viską labai pesimistiškai – jie teigia, kad yra parengę įvairių išgyvenimo planų, o „Zeppelinus“ direktorė mano, kad iš duobės pakilome ir žemiau nebekrisime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius