Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas konferencijų centras galėtų padidinti rengiamų konferencijų skaičių Vilniuje

Vietoje Sporto rūmų pastatytas konferencijų centras Vilniuje galėtų pritraukti daugiau tarptautinių konferencijų, rašo „Verslo žinios“.
Vilniaus sporto rūmai
Vilniaus sporto rūmai / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Proveržio galima būtų tikėtis tik ateityje, jei mieste atsiras papildomos konferencijoms reikalingos infrastruktūros – pirmiausia, kai Sporto ir koncertų rūmų vietoje atsiras planuotas konferencijų centras. Taip pat renginių skaičiaus augimą galėtų paskatinti aktyvesnis mokslo bendruomenės įsitraukimas į tarptautinius savo srities tinklus – jei mūsų mokslininkai išdrįstų savo srities tarptautinių asociacijų renginius pakviesti į Vilnių ar į kitus Lietuvos miestus“, – tvirtino Vilniaus turizmo ir verslo plėtros agentūros „Go Vilnius“ Turizmo ir konferencijų biuro vadovė Jolanta Beniulienė.

Šiuo metu Sporto rūmų rekonstrukcijos projektas yra nutrauktas. Iki rudens ketinama paskelbti naują konkursą Kongresų centro statyboms vietoje buvusių Sporto rūmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius