Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji „Omnitel“ planai konkurentų planų nepakeis

„Omnitel“ visiems savo abonentams netrukus pakeis mokėjimo planus naujais, dėl kurių vartotojų vidutinės mėnesio išlaidos pokalbiams, nepaisant siaučiančio visuotinio taupymo vajaus, šiemet privalės išlikti ne mažesnės nei pernai.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas

Nors toks žingsnis nuosmukio laikais leistų užsitikrinti stabilias pajamas, kol kas joks „Omnitel“ konkurentas jo žengti neskuba, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Omnitel“ mokėjimų planų pertvarkos esmė – kiekvienam klientui bus suteiktas skirtingas asmeninis planas. To plano minimalus mėnesinis mokestis bus nustatytas pagal abonento 2008 m. vidutinę mėnesio sąskaitą už vietinius pokalbius ir SMS.

Jei žmogus pernai per mėnesį vidutiniškai vietiniams pokalbiams ir trumposioms žinutėms išleisdavo 50 Lt, tai ne mažiau kaip 50 Lt turės mokėti ir šiemet. Tačiau už šią sumą vartotojui bus suteikiama 50 proc. papildomų vietinių pokalbių minučių ir SMS nei už tą pačią sumą išeidavo anksčiau.

„Omnitel“ aiškina šitaip norinti paskatinti vartojimą. Tačiau tiems, kurie dėl sunkmečio šiemet ketino sumažinti išlaidas pokalbiams, to padaryti nepavyks – jos turės būti ne mažesnės nei pernai. Nors tokie mokėjimo planai turėtų būti patrauklūs ir kitiems mobiliojo ryšio operatoriams, šie tokiu pavyzdžiu pasekti neketina. „Bitė Lietuva“ savo esamiems klientams kainų nekeis“, – teigia „Bitės“ atstovė Rūta Latinytė. „Tele 2“ susilaiko nuo komentarų.

„Omnitel“ atstovai tikina, kad vartotojai puikiai sutiko naujieną, tačiau ekspertai teigia, jog žmonės dar turėjo per mažai laiko, kad suprastų naujieną. Jų teigimu, naujovė gali sukelti suirutę tarp klientų. Planai „Omnitel“ klientams bus keičiami dviem etapais: nuo kovo 15 d., likusiems – nuo birželio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius